Дигитален печат

Дигитален печат и Офсетов печатПри този вид печат изображението става чрез изпичане върху тънък алуминиев лист (плаки). Процесът се осъществява на четири етапа чрез модерни дигитални машини.

Предимство на дигиталния печат е възможността за реализация на пълноцветни тиражи в малки серии, при които себестойността на изделията се запазва независимо от тиража.

Много важна особеност на този вид печат е опцията за персонализиране на маркетингови печатни материали (например отпечатване на адреси и имена на получатели върху картички или пощенски пликове).

Офсетов печат

Дигитален печат и Офсетов печатОфсетовият печат е най-разпространения метод за печатна реклама. Той може да е едноцветен, двуцветен, многоцветен, листов и други, като печатният процес минава през няколко етапа.

Технологията е базирана на мастила, които използват разликите в повърхностното напрежение. Офсетовият печат е най-популярния начин за печатане на текст и изображения. Най-голямо приложение намира при изработката на календари, списания, визитни картички, каталози.

Голямо негово предимство е високото качество на отпечатване и сравнително кратките срокове за изработка.

Реализирани проекти

brush

Обади се сега на 0886 27 90 90 или пиши на Email: info@ardor.bg

Меню