Подаръците за нови служители

Подаръците за нови служители

Днес решихме да поговорим за една тема, по която може би се говори твърде малко в България. А именно – подаръците за нови служители.

На първо място – нека отговорим има ли изобщо нужда от подобен жест и ако има – каква е тя? Отговорът е прост – положителното първо впечатление у новите служители създава положителна връзка, повишава ангажираността на служителите и доказано увеличава задържането им.

Подборът на подаръците трябва да бъде внимателен и персонализиран, за да може всеки нов служител да се почувства посрещнат и оценен на новото му работно място. Не по-маловажна е също така и адаптацията на подаръците към всяка конкретна марка и компания, както и запазването на идеите на фирмената култура.

В днешно време е изключително важно работодателят да създаде значима връзка с потенциален клиент или служител още от самото начало, затова допълнителното усилие в точния избор на подарък винаги се изплаща впоследствие!

В „Ардор Айдия“ сме напълно наясно каква сериозна стъпка е корпоративният подарък, затова имаме готови решения, от които нашите клиенти да изберат точния за тях артикул – независимо дали те са за служители, за съществуващи клиенти, за потенциални клиенти, за конференции и събития или за празници и тържества.

Огромният брой артикули, които можем да персонализираме, както и дългогодишният ни опит на пазара в съчетанието с гъвкавите решения, които предлагаме, са това, което ни позволява винаги да поддържаме на високо ниво удовлетворението на нашите клиенти.

Свържете се с нас и нека заедно се гмурнем в океана от възможности, които да пренесат Вашия бизнес на следващото ниво.

Предишна публикация
Как да изберете точния корпоративен подарък

Related Posts

Не са открити резултати.