МАРКЕТИНГ УЪРКШОП

Sense of Urgency – маркетинг уъркшоп

За първи път в България идва един от най-добрите холандски консултанти по стратегически маркетинг г-н Хербранд Рустенбург!

На 9 и 10 май в Хотел Триада, София ще се проведе специализиран уъркшоп за професионалисти от сферата на продажбите, маркетинга, продуктови и акаунт мениджъри, специалисти в комуникациите, както и предприемачи от средния и малък бизнес до големи международни компании.

Новата реалност „ Всичко е спешно!” или SENSE OF URGENCY в сферата на маркетинга и бизнеса на 21-ви век изисква оперативен подход за стратегическите проблеми.

Уъркшопа SENSE OF URGENCY ще представи систематично с практически подход чрез дискусии и лесни за употреба дигитални модели, важни ключово-стратегически маркетингови теми. Това ще ви позволи да намерите ефективна и ефикасна маркетингова политика. Знанията и компетенциите вече не са достатъчни, за да се отличавате на пазара днес. Бърз, остроумен и иновативен начин на мислене са единствената възможност, за да си осигурите устойчиво предимство пред засилващата се конкуренция. Без излишна теория, изцяло практически ориентиран, този уъркшоп ще ви даде моменталната възможност да приложите на практика дигиталните модели на Рустенбург, уникални със своята иновативност и пазарна адекватност.

Искате да сте уникални на пазара и да имате иновативна маркетингова стратегия? Убедете се сами в това как се прави като участвате в събитието.

Уъркшопа ще се проведе в малка група, затова местата се ограничени и ще можете да получите и лично внимание!

Работен език: английски

Всеки участник получава като бонус най-новата книга на Рустенбург – Strategic Marketing – Handbook for Innovative Thinking!

,
Предишна публикация
Как да изберете между цифров и офсетов печат
Следваща публикация
Външна реклама и рекламните съоръжения

Related Posts

Не са открити резултати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.

Меню