Въздушна реклама

Въздушна реклама

дрон за заснемане на въздушна рекламаВъздушната реклама дава възможност по изключително атрактивен начин да представите своите услуги и продукти. Нейната история датира от далечната 1902 година, когато е създаден първия британски дирижабъл, построен благодарение на средства осигурени от производител на адаптирани млека за бебета. Малко известен е факта че от 1994г тя влиза и в политиката-използва се по време на губернаторските избори по крайбрежието на Jersey.

Според проучвания 79% от хората видели рекламно послание в небето ясно си спомнят какво е рекламирало, а 30% го споделят в социалните мрежи чрез снимки и коментари и така то достига до многобройни потенциални клиенти на Вашия продукт.

Нейното голямо предимство е,  че  е достъпна за хората, дори когато си почиват. Шумът от летящ цепелин, носещ банер или брандиран по корпуса, кара клиентите Ви да вдигнат поглед към небето независимо дали са на плажа или в планината.

Разнообразните методи при този тип реклама са предизвикателство. Например реклама тип флогос, представляваща летящи фигури от пяна е атрактивен начин за промотиране на продуктите Ви. Въздушните балони с различна големина и форми също впечатляват мнозина.

Видове реклама

Реализирани проекти

brush

Обади се сега на 0886 27 90 90 или пиши на Email: info@ardor.bg

Меню