Всякакъв вид външна реклама в Румъния

Съоръжения и услуги с един поглед в Румъния

Многобройните видове реклама, в които сме специалисти ще Ви помогнат да оформите своите желания, да ги реализирате и да получите достъп до тази категория клиенти, които ценят времето си и качеството на Вашите изделия и услуги.
И най-смелите Ви идеи ще намерят последователи в екипа на Ардор Айдия, който с готовност ще ги реализира не само в границите на България, но и отвъд нея.

Реклама в РумънияС удоволствие Ви представяме нашите пакети за реклама в северната ни съседка Румъния.
Нашите професионалисти ще Ви съдействат по всички въпроси, свързани с рекламата Ви в страната на Дракула, като например:

* Какви специални оферти са налични в момента в Румъния?
* Какви стратегии могат да бъдат приложени в Румъния?

Ще получите актуални ценови оферти за нашият Ardor пакет от цялостна външна реклама. Цената на пакета включва наем, печат, доставка, монтаж и работеща стратегия конкретно за вашия продукт, услуга. Нашите клиенти задават проекта, а ние го реализираме и не ги ангажираме с детайлите за неговото реализиране.
Рекламата в този пакет позволява на голяма площ да се поставят привличащи погледа цветни презентации на Вашата фирма или продукт, като за целта се използват различни видове съоръжения. Всички възможни видове размери в метрото, на земята и над нея! Големи, малки и изцяло съобразени спрямо вашите изисквания – BACKLIT (10X1.5) / (6X6) / (6X3) / (4X6) / (3X8) / (4X1.5) / (3X1.5) / (3.2X2.4) / (3.5X2.5) / (1.7X2.2), TRIVISION (6X3), CITY LIGHT (1.1X1.6) / (3X1.5) / (1.5X3)|.

Външната реклама е силно забележима, но не е скъпа! Доказателството са нашите медия планове за България и Румъния.

Желаните билбордове в Румъния могат да бъдат поръчани онлайн или ако се свържете с нашия екип по продажби. За повече информация за позиционирането ни в Румъния се обадете на 0886 27 90 90 или направете онлайн запитване ТУК

Обади се сега на 0886 27 90 90 или пиши на Email: info@ardor.bg

Меню